Najpraćeniji tiktoker Kabi od objave zaradi i do 750.000 dolara

Dvadesetdvogodišnji Senegalac Kabi Lame u junu je prestigao megapopularnu tinejdžericu Čarli D'Amelio i postao najpraćeniji tiktoker. Na spomenutoj društvenoj mreži već ga prati preko 149,5 miliona ljudi, a za jednu svoju objavu zaradi enormnu sumu novca.

Lameov menadžer Alesandro Rigi u intervjuu za “Fortune” otkrio je o kolikoj sumi novca je riječ. Naime, po jednoj svojoj objavi, Lame može zaraditi i do 750.000 dolara, što znači da je Senegalac na putu da zaradi 10 miliona dolara tokom samo jedne godine.

Ova svota određena je ugovorom, a većina Lameovih prihoda dolazi od reklamiranja robnih marki na njegovom profilu. Između ostalog, modna kuća Hugo Bos, čije je Lame zaštitno lice, platila mu je 450.000 dolara da nastupi na njihovoj reviji na milanskoj Sedmici mode i podijeli to na svom profilu.

“Fortune” takođe navodi i kako je jedan holivudski studio platio Kabiju 750.000 dolara za samo jednu objavu na TikToku.

Lame se, inače, počeo snimati na TikToku nakon što je izgubio posao tokom pandemije koronavirusa. Njegovi “nijemi” videozapisi, no popraćeni upečatljivim izrazima lica, ismijavali su brojne situacije, te tako postali hit među korisnicima.

Uprkos tome što nije rekao nijednu riječ, Kabi je uspješno pronašao zajednički jezik sa svojim pratiteljima, a to mu je otvorilo i brojna druga vrata. Upoznao je neke od svjetskih zvijezda, poput Snup Doga, Idrisa Elbe, Džejsona Derula, Mesija, Zlatana Ibrahimovića, Novaka Đokovića…

Ipak, Lame, koji je ujedno i hafiz Kurana (neko ko ga zna napamet), nije uvijek uživao u raskošnom životu.

Kao đečak je 2001. godine imigrirao s roditeljima iz Senegala u jedno torinsko predgrađe u Italiji. Nakon što je završio srednju školu, radio je kao radnik u fabrici sve dok nije izbila pandemija, ostavivši ga bez posla.

“Volim nasmijavati ljude. Volim svoju porodicu. Volim svoju kompaniju”, rekao je mladić.

RTCG

Provjerite slična mjesta

MUP i ANB: Aktivnosti protiv uticaja stranih službi, zabrana ulaska u CG za 28 osoba

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore saopšteno je da “u sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti …