Za jedan dan više od 10.000 potpisa podrške Pokretu „Svi za naš GRAD“

a samo jedan dan od objave nastupa na predstojećim lokalnim izborima Pokreta „Svi za naš GRAD“ – dr Ivan Vuković, podrška je stigla od 10.000 građana.

U tom Pokretu kažu da su građani potpisom podrške ukazali povjerenje pred predstojeće lokalne izbore koji će se održati u Podgorici.

– Ovakva podrška nedvosmislen je pokazatelj želje građana glavnog grada da se i u naredne četiri godine nastavi sa promjenama koje su značajno poboljšale kvalitet života u Podgorici i da građani cijene rezultate razvojne politike koju personifikuje nosilac liste, dr Ivan Vuković – saopšteno je iz Pokreta.

Građani koji žele da daju podršku  Pokretu „Svi za naš GRAD“ – dr Ivan Vuković, ili da se informišu o detaljima u vezi sa nastupom na predstojećim izborima, mogu posjetiti štandove na Trgu nezavisnosti, Njegoševom parku, Siti kvartu, Rimskom trgu, Starom aerodromu, Trgu Bećir bega Osmanagića, kod TC Palada, u ulicama Meše Selimovića, Vasa Raičkovića i kod novog parka na Zabjelu.

– Svi koji vole naš grad i žele da daju svoj doprinos da Podgorica bude još bolje mjesto za život, pozvani su da nam se pridruže u narednim danima – poručuju u tom Pokretu.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

OHRABRENJE: Deficit budžeta niži 156 miliona eura od plana

Kumulativni budžetski deficit za prvih osam mjeseci ove godine iznosio je 9,4 miliona eura ili …