Abazović: Konjević i Bošković pružaju političku zaštitu švercu cigareta

remijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da su potredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i ministar odbrane Raško Konjević i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković ljudi koji pružaju političku zaštitu politici šverca cigareta.

– Ponavljam da su oni politički zaštitnici tih ljudi, to se svaki dan ispostavlja. Mi nismo došli u šverc cigareta da su one proizvedene 2020. godine. Gdje je Raško Konjević da da izjavu u tužilaštvu? Gdje je Raško Konjević da da izajvu za Vesnu Medenicu i Vericu Maraš – kazao je Abazović na konferenciji za medije.

On je upitao što Konjević nije prijavio čije su oduzete cigarete ako je znao kome pripadaju.

– Vidjećemo li hoće li Tužilaštvo pozvati Mila Đukanovića da daje izjavu, kao što pozivaju premijera. Vidjećemo hoće li se isto postupati, a ja stojim na raspolaganju svima – rekao je Abazović.

Na pitanje da li Konjevića dovodi u vezu sa švercom cigareta, Abazović nije želio da odgovori direktno, ističući da je spreman da se politički obračunava sa njima.

– Nije samo šverc cigareta, ima mnogo stvari koje mogu dovesti sa tim čovjekom. Bio je dugo godina na čelu Komisije za dodjelu stanova. Prema tome, polako – rekao je Abazović.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …