Predsjedništvo i GO Ure žele da Abazović ostane premijer

Predsjedništvo i Glavni odbor Građanskog pokreta URA su jedinstveni u podršci Dritanu Abazoviću da nastavi posao koji je započeo kao premijer Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

Oni su kazali da ostaju “neupitno otvoreni za dogovor” sa ciljem stabilizacije političke situacije u Crnoj Gori, a posebno za dogovor oko izbora sudija Ustavnog suda, članova Sudskog savjeta i VDT-a u Skupštini Crne Gore, kako bi nastavili evropski put i postigli ključni rezultat – članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji.

URA smatra da je neophodno nastaviti aktivnosti na pomirenju Crne Gore, a prije svega, na bespoštednoj borbi protiv korupcije i kriminala, ekonomskom razvoju, kao i ubrzanju evropskog puta.

Predsjedništvo i Glavni odbor Građanskog pokreta URA su jedinstveni u podršci Dritanu Abazoviću da nastavi posao koji je započeo kao premijer Crne Gore. Vlada Dritana Abazovića u kratkom vremenskom periodu donijela je teške odluke i ostvarila vidljive i mjerljive rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije, rješavanju brojnih socijalnih problema i podršci ostvarivanju radničkih prava, povećanju životnog standarda, pripremi i organiozovanju uspješne turističke sezone, poboljšanju investicionog ambijenta i stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta – navodi se u saopštenju.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Pejović: Demokrate Zete pripremile su nacrt i mapu opštine

Kandidat za odbornika liste “Aleksa Bečić – Idemo ljudi – Idemo Zeta- Demokrate” Novica Pejović …