Navijači razočarani: Ovaj sendvič košta 5,5 eura na poznatom stadionu

Hrana na svim stadionima u Engleskoj je prilično skupa, a navijači su nerijetko nezadovoljni onim što dobiju za svoj novac. Jedan takav slučaj dolazi nam s Madejski stadiona u Readingu.

Specijalizovana stranica Footy Food, koja objavljuje fotografije hrane nezadovoljnih navijača, proteklog vikenda dobila je materijal s Madejski stadiona gdje je Reading dočekao Stoke i slavio rezultatom 2:1.

Iako je Reading ostao pri vrhu sa svega dva boda manje u odnosu na lidera u Championshipu, ekipu Sheffield Uniteda, jedan navijač će utakmicu pamtiti i po lošem.

Sendvič sa slaninom platio je 5,5 eura, odnosno 4,6 funti, a ono što je dobio toliko ga je razočaralo da je fotografiju poslao specijalizovanoj stranici.

Obrok je bio skromne veličine i bez ikakvih priloga pa je jasno zbog čega je navijač bio nezadovoljan.
Fotografija je brzo postala hit na društvenim mrežama i prenijeli su je brojni engleski mediji. Naravno, osim ogorčenosti brojnih navijača koji su vidjeli fotografiju, bilo je i onih koji su se dobro našalili, prenio je Klix.

“Taj komad mesa još uvijek ima puls”, “Slanina pržena na toplom radijatoru”, “Sastojci koštali 28 penija”, “Svaki solidan veterinar bi oživio ovu životinju”, samo su neki od komentara na stranici Footy Food.

Provjerite slična mjesta

PODGORICA: Oboren pješak

U City kvartu u Podgorici došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oboren pješak, …