Natašine unikatne trakice za kosu

Bjelopoljka Nataša Milić, studentkinja druge godine Filoškog fakulteta, proizvodi unikatne trakice za kosu.

Priča da se za ovaj hobi odlučila sasvim slučajno.

“Oduvjek sam imala želju da se bavim kreativnim radom, kao hobi ili kao primarni posao, nije ni bitno, pa se ova ideja javila totalno slučajno. Razmišljala sam kako mogu da upotrijebim sve svoje talente kroz jedan kreativni način i kako mogu da zabavim sebe i svoju porodicu i da prosto svi uživamo u tome što radimo”, priča Nataša i dodaje:

“Tako sam i počela, malo po malo, materijal po materijal, trakica po trakica i evo već planiramo da ne ostane samo na ovom djelu, već da bude kako treba i mnogo ambicioznije”, napominje Nataša, dodajući da projekat realizuje uz pomoć NVO Multimedijal Montenegro.
“Tako sam bila na jednom projektu gdje smo svi mi dobili vrijedan i foto materijal, kao i sajtove i prosto m ije palo napamet, kako ja to mogu da iskoristim na najbolji mogući način. U jednom trenutku sam shvatila da bih mogla za svoju promociju da iskoristim i video sajt i svu opremu koju sam dobila, tako je i krenula sva ova priča. Materijali su tu, volja je tu, ljubav je tu, kreativnost je tu i to je ono što je najbitnije ja mislim i nadam se za početak neke nove i neke dobre priče”, navodi Nataša.

Dodaje da svoje materijale, poput satena i svile, koristi na kvalitetan način, i trudi se da svaka trakica bude unikatnija.

“Sva moja ljubav može da se prepozna kroz rad i kroz proizvod. Ono što je negdje lijep gest, to da je od svake prodaje trakica za kosu, jedan dio otišao u humanitarne svrhe, zbog toga što zaista mislim da treba da radimo na tome, na empatiji i generalno treba da pomažemo jedni drugima”, zaključuje Nataša.

Njene proizvode možete naći na društvenim mrežamaFacebooku i Instagramu.

J.Š.

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …