Filipović: Formiranje nove Vlade znači dolazak Vučića na vlast u Crnoj Gori

Formiranje vlade od partija koje su pobijedile na izborima 30. avgusta 2020. godine značilo bi potpunu suspenziju našeg evropskog puta, te da na vlasti u Crnoj Gori imamo Aleksandra Vučića – ocijenio je za Pobjedu politički analitičar Ljubomir Filipović.

Filipović je, komentarišući pokušaj novog dogovora većine od 30. avgusta 2020. godine, rekao da misli „da je to odlično, bez sarkazma“.

Otrježnjenje

Dvije godine zavaravamo sebe i svijet da je Crna Gora sigurna od rusko-srpskog uticaja. Ja se samo nadam da će DF ustrajati u svojim zahtjevima da Andrija Mandić bude premijer. To bi bilo konačno i potpuno ispunjenje pobjede 30. avgusta 2020. godine koja je ostvarena na kampanji litija, podržano srpsko-ruskom kampanjom uticaja. Mislim da će ovo biti otrježnjujuće i za crnogorski blok koji će konačno osjetiti da je došao do dna i možda upravo sa dna uspijemo da se izgurnemo na površinu – kazao je Filipović.

Istakao je da bi formiranje vlade od većine od 30. avgusta značilo potpunu suspenziju evropskog puta Crne Gore.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

MUGOŠA: Stijović kriv za nestašicu mlijeka

U trgovinama se osjeća nestašica određenih mliječnih proizvoda prije svega pasterizovanog jednodnevnog mlijeka, kazao je …