Hakijine pice koje su oduševile Bjelopoljce

Hakija Čoković, iz Bijelog Polja, poslom kao preduzetnik bavi se tačno petnaestak godina, kada je odmah nakon završene srednje škole, počeo da radi kao konobar kako bih zarađivao za svoj džeparac. Danas je vlasnik najpopularnije picerije u Bijelom Polju čiji ukus oduševljava sve.

POSLASTIČARA PA PICERIJA

On je istakao, da ako uzme u obzir provedeno vrijeme u ugostiteljstvu, to je sada 20 godina rada.

“Još u samom mojem početku mojeg rada javile su se razne ambicije i ideje prema tome poslu, ali uvijek su mi bile preprereke u novcu. Nakon sedam godina rada kao konobar, pružila mi se je prilika za pokretanje sopstvenog biznisa, gdje sa 23 godine svojega života i nedovoljnog iskustva ulašao u posao i otvario poslastičarnicu u Bijelom Polju. Poslastičarnica je poslovala nekoliko godina u iznamljenom lokalu. To moje prvo iskustvo i susret sa brojnim poslovima i obavezama su me doveli do sutuacije da više i dublje razmišljam i ostvarujem svoje rezultate”, priča nam u jednom dahu Hakija.

Danas Hakija posjeduje piceriju ’’Minut 2’’ u Bijelom Polju, kod O. Š ’’ Dušan Korać’’.

“Picerija je otvorena 2017. godine i danas je svima našim sugrađanima poznata. Inspirisan sam raznim idejama i dugodišnjim radnim iskustvom, i htio sam da ponudim našim građanima nešto novo neobično, inivativno, prepoznatljivo, i to je zapravo i bila moja ideja da se picerija samim tim i nazove ’’Minut2’’, kaže on.

USLUGA

Vjernim mušterijama, Hakija je ponudila dobar i ukusan kvalitet od pice, sendviča do pohovanim palačinki i kolača.

“Dostava je besplatna, a prije svega cijene su povoljne. Uz jako puno truda i napornog rada postali smo poznatiji kod velikog boroja mušterija Ovim putem se zahvaljujem svima koji su nam dali dobru podršku, nastojaćemo da i u narednom periodu opravdamo njihovo povjerenje, priča Hakija.

U teškim vremenima doba pandemije korona virusa, Hakijina picerija je obavljala usluge dostave u tako zadržala svakog radnika koristeći i digitalne tehnologije.

“Danas brojimo oko 30 zaposlenih radnika. Takođe smo poznati kao mala i možda čak najmanja firma ako uzmemo u obzir objekat koji poslujemo sa uspješnim zadovoljstvom naših mušterija, kao i zadovoljstvom i broju naših radnika”, objašnjava ovaj vrijedni Bjelopoljac.
Za kraj, Hakija preopuriuje mladima, koji imaju svoje ideje i vjeruju u njih, da budu istrajno uporni i da ne odustaju od realizacije svojih ideja te da im prepreka ne bude nedostatak novca.

J.Šćekić

Tekst je podržan od strane Fonda za pluralizam i raznovrsnost medija.

Provjerite slična mjesta

Ovo su najbolji i nagrađeni službenici MUP-a

Bezbjednost i očuvanje unutrašnjeg poretka temeljne su vrijednosti od nastanka državnih institucija sve do današanje …