Jakov Milatović gostujući predavač na Luksemburškoj školi biznisa

Jakov Milatović, bivši ministar ekonomskog razvoja i jedan od osnivača pokreta Evropa sad!, pozvan je da kao gostujući predavač predaje na Luksemburškoj školi biznisa, čija je misija da obezbijedi inspirativno i multikulturalno okruženje za učenje sadašnjih i budućih poslovnih lidera kako iz Evrope tako iz cijelog svijeta.

“Zadovoljstvo mi je što sam u prilici da studentima u Luksemburgu prenosim znanje koje mi je donijelo dugogodišnje profesionalno iskustvo i akademsko obrazovanje. Važno je da inspirišemo mlade da stvaraju budućnost u kojoj dominira znanje i posvećenost”, kazao je Milatović

Podsjećamo, Jakov Milatović je svoje osnovne studije u oblasti ekonomije završio je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sa prosječnom ocjenom 10 i bio je student generacije. Kao stipendista američke vlade boravio je na Univerzitetu savezne države Ilinois (Illinois State University), a kao stipendista Evropske komisije jednu studijsku godinu na Univerzitetu u Rimu (La Sapienza). Magistrirao je ekonomiju na Oksfordu kao stipendista britanske vlade (Chevening). Radno iskustvo započeo je u NLB banci, zatim je radio u Dojče banci u Frankfurtu i u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu.

Provjerite slična mjesta

Obilježen Međunarodni dan starih – Opština Pljevlja više od deset godina uspješno radi na inkluziji

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević primio je uoči Međunarodnog dana starijih osoba gerontodomaćice koje u …