MILAČIĆ: Đurović da podnese ostavku, za svaki dogovor pobjednika 30. avgusta

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, pozvao je predsjednicu Skupštine Crne Gore Danijelu Đurović da, kako je kazao, demonstrira dobru volju prema 30. avgustu i do 2. septembra podnese ostavku. On je poručio da Prava Crna Gora pruža ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta.

Milačić je u saopštenju naveo da Đurović nije na poziciji predsjednice Skupštine Crne Gore voljom pobjednika 30. avgusta 2020.

“Na ovaj način SNP, čiji je Đurović visoki funkcioner, konkretno i na djelu dao bi doprinos dogovoru pobjednika 30. avgusta”, kazao je Milačić.

Prava Crna Gora, kaže Milačić, pruža svoju ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta, “da bi taj datum ostao i ponovo postao simbol sloma zla i trijumfa naroda Crne Gore nad beščašćem, prljavom političkom trgovinom i izdajom”.

On je poručio da je “na istorijski dan za slobodu Crne Gore, 30. avgust, kada je prije dvije godine izborena sloboda za narod, kada je narod polomio okove tridesetogodišnjeg zla, dužni smo da narodu vratimo njegovu pobjedu”.

“Iako su neki iz redova tadašnje parlamentarne većine izdali narod, sve nas koji smo živote utkali u odbranu Crne Gore od ralja kriminala i apetita kriminalne hobotnice DPS-a, danas smo više nego ikada dužni narodu Crne Gore: da nađemo zajednički jezik i kompromis i opet oživimo 30. avgust 2020. godine i vratimo narodu njegovu slobodu. Shvatili ste, nekadašnja 30. avgustovska braćo, kako i koliko melje DPS mašinerija sve one koji pokušaju sa njom da stvaraju javne i tajne dogovore i vrše vlast u kojoj su vas samo lomili, samo potrošili, pa vas ostavili vašem narodu da to cijeni i ocijeni, shvatili ste da je jedini put za pobjedu onaj koji izabere narod.”, kazao je Milačić.

Uprkos svemu, poručio je Milačić, danas ništa ne smije biti prepreka poslanicima nekadašnje parlamentarne većine da pokušaju, zbog naroda.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Abazović za sjutra sazvao Vijeće za nacionalnu bezbjednost, prisustvuje Novović

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović sazvao je za sjutra (8h) Vijeće za nacionalnu …