Abazović: Kolašin postao jedan od vodećih turističkih centara u državi

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Kolašin.

Kolašin i njegovi uspješni ljudi su kroz istoriju i izazovna vremena dali veliki doprinos razvoju Crne Gore s ciljem da on postane uspješna evropska priča i primjer svim državama na Zapadnom Balkanu. Danas, Kolašin je turistički dragulj koji svojom ponudom plijeni mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta – naveo je Abazović u čestitki.

Otvaranjem prioritetne dionice auto-puta, Kolašin je, ističe on, dobio izvrsnu razvojnu šansu, a višestruki benefiti se već uveliko osjećaju.

Uvjeren sam da je ovaj projekat predodredio uspješnu budućnost moračkog, rovačkog i potarskog kraja. Radujemo se ovogodišnjim rezultatima postignutim tokom zimske i aktuelne, ljetnje turističke sezone – poručio je Abazović.

Prema njegovim riječima, Kolašin je sa svojim nevjerovatnim prirodnim ljepotama, rijekama, jezerima, krasnim planinskim vrhovima, kulturno-istorijskim spomenicima i sjajnom tradicionalnom gastronomskom i sportsko ponudom tokom zimskih mjeseci postao jedan od vodećih turističkih centara u državi.

Sigurni smo u to da sa ovakvim trendom privrednog razvoja Kolašin biti grad u koji će se dominantno dolaziti i gdje će lokalno stanovništvo biti u potpunosti angažovano. U nadi da ćemo svi na svojim pozicijama odlučivanja i rada dati svoj puni doprinos ekonomskom razvoju i evropskom stremljenju naše države, još jednom vam čestitam Dan opštine – zaključio je Abazović.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …