NLB Banka svečano otvorila savremenu filijalu na Starom aerodromu

NLB Banka je uredila još jednu filijalu po standardima savremenog bankarskog poslovanja, u želji da vrijeme provedeno u filijalama učini prijatnijim za klijente. NLB filijala na Starom aerodromu otvorila je svoja vrata za klijente na novoj adresi, u Bulevaru Pera Ćetkovića br. 81.
Povodom početka rada na novoj adresi, obezbijeđene su posebne povoljnosti do 15. 9. 2022. za sve postojeće i nove klijente ove filijale.

Sve posjetioce filijale dočekao je novi ambijent u kome su, uz wi-fi internet, na raspolaganju tablet uređaji i digitalni kiosk, putem kojih mogu da se informišu o cjelokupnoj ponudi banke, pregledaju aktuelne promocije ili apliciraju za neki od proizvoda online.
Posebna prednost ove filijale je što će klijenti moći da obavljaju uplate 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji i to u okviru 24/7 zone za samousluživanje koja je opremljena multifunkcionalnim bankomatom i savremenim uređajem za brzu i laku uplatu pazara. Tako će na bankomatu moći da podignu svoj novac bez provizije za NLB debitne kartice, izvrše uplate na svoju ili neku drugu NLB karticu, plaćaju račune za struju i telefon, provjere stanje na računu, promjene lični identifikacioni broj za sve kartice (PIN), bez čekanja i u vrijeme koje njima odgovara.

“Sa željom da u poslovanju primijenimo svjetske standarde u bankarstvu obnovili smo još jednu našu filijalu. Prilikom adaptacije filijale sa posebnom pažnjom smo nastojali da uravnotežimo tradicionalno bankarstvo, ličniji odnos sa našim klijentima i dostupnost modernih, digitalnih i inovativnih proizvoda i usluga. Cilj nam je da poboljšamo uslove života za sve građane i da ponudimo svoje znanje i stručnost kako bismo podržali naše klijente u svim pitanjima u vezi sa finansijama.
Siguran sam da će nova energija, znanje, stručnost i posvećenost naših kolega iz ove filijale omogućiti da svi njeni posjetioci dobiju najbolju moguću uslugu.
Nastavićemo da ulažemo u infrastrukturu, razvoj zaposlenih te unapređenje usluge i brigu o zajednici čime pokazujemo posvećenost vama, ovoj zemlji, našem domu”, izjavio je Martin Leberle, predsjednik Upravnog odbora NLB Banke, povodom otvaranja filijale.

Direktorica filijale Biljana Belojević je istakla da će u novom i ljepšem ambijentu biti bliži klijentima svih generacija za njihove potrebe. “Inspirisani potrebama klijenata i odlučni da finansijskim savjetima i podrškom budemo uz njih u svim životnim prilikama, prostor filijale smo adaptirali kako bismo bili što bliže ostvarenju ovog za banku najvažnijeg cilja. Filijala je organizovana prema novom poslovom konceptu sa fokusom na dostupnost bankarskih usluga putem savremenih digitalnih rješenja i prilagođena lakšem korišćenju usluga slabovidim osobama i osobama sa invaliditetom.
Pored standardne usluge i ponude naših proizvoda, unaprijedili smo filijalu zonom koja će klijentima biti dostupna uvijek, bez obzira na radno vrijeme filijale i gdje će bez čekanja moći da koriste usluge multifunkcionalnih uređaja za uplate i isplate novca, provjeru stanja na računu i druge jednostavne operacije koje klijenti mogu samostalno odraditi”, kazala je Biljana Belojević.

U znak dobrodošlice i novog početka sve postojeće i nove klijente ove podgoričke NLB filijale očekuje:

  • 3 mjeseca besplatna članarina za novootvoreni NLB Paket;
  • Posebne povoljnosti za odabrane NLB Kredite.
    Povoljnosti se mogu iskoristiti do 15. 9. 2022.
    Filijala će raditi uobičajeno radno vrijeme, radnim danima od 8.00 do 16.00 časova i subotom od 8.00 do 13.00 časova.

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …