Beyonce i Jay-Z uživaju na Jadranskom moru

Jedan od najpoznatijih slavnih parova pjevačica Beyonce i njen suprug reper Jay Z, stigli su na hrvatsku obalu gdje na luksuznoj jahti u blizini Cavtata uživaju u porodičnom odmoru.

Jay Z bio je prvi kojeg su “uhvatili” reporteri dok je boravio na jahti, a nedugo zatim nastale su i fotografije ostatka porodice, te pjevačice koja je uživala u sunčanju.

Kako s može primijetiti, par je tu stigao sa svojom djecom, blizancima Rumi i Siru te kćerkom Blue Ivy.

Jedno od prepoznatljivih lica sa jahte je i Julius De Boera, tjelohranitelj para koji ih je pratio na odmor i tokom prethodnih dolazaka u Hrvatsku.

Beyonce i Jay-Z, poput brojnih drugih zvijezda koje su tu stigle i ove godine, bili su u Hrvatskoj i proteklih godina, jednom ljetujući i u Dubrovniku.

Taj posjet koji se desio 2009. godine, obilježio je incident sa tjelohraniteljem koji je nasrnuo na fotoreportere koji su se kasno navečer okupili ispred restorana gdje je par večerao.

Tjelohranitelj je jednog od snimatelja udario rukom po kameri, čime je oborio kameru na pod i oštetio, dok je osobu koja je snimala više puta udario nogom iznad stražnjice. Drama se tu nije zaustavila. Tjelohranitelj je stativ od kamere bacio u more, a po odlasku, svim okupljenim pokazao je srednji prst i opsovao na hrvatskom jeziku.

To nije utjecalo na to da se par ne vrati u Hrvatsku. Godine 2011. ljetovali su na Hvaru, a zanimljivo je i to da su kćerku Blue Ivy nazvali po plavom bršljanu koji su vidjeli na ovom hrvatskom otoku.

Klix

Provjerite slična mjesta

MUGOŠA: Stijović kriv za nestašicu mlijeka

U trgovinama se osjeća nestašica određenih mliječnih proizvoda prije svega pasterizovanog jednodnevnog mlijeka, kazao je …