Demokrate o inicijativi za rekonstrukciju: Neozbiljan politički pamflet

Poslanik Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović kazao je da inicijativa za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore nije razrađena i da ne sadrži predlog strukture Vlade Crne Gore te da nije potpisana od strane 32 poslanika.

Poslanici koalicije “Crno na bijelo” i Socijalističke narodne partije (SNP) večeras su objavii Inicijativu za rekonstrukciju Vlade.

Bogdanović je kazao da je Inicijativu potpisalo 9 poslanika i to onih koji su formirali koaliciju sa DPS i Vladu sa DPS.

“Ovo je magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet kojim ostaju pri ranijim stavovima da nema bilo kakvog dogovora prije nego što Vlada dobije podršku u Parlamentu”, istakao je predsjednik Kluba poslanika Demokrate – Demos “Mir je naša nacija”.

Takođe, kako je naveo, nema ni ostavke premijera, jer je, kako je ocijenio, jedna funkcija očito važnija od Crne Gore i njene izborne volje.

“Ostajemo pri našim stavovima da u prevarantske modele SNP i URA, sa DPS nećemo ulaziti”, poručio je Bogdanović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …