Cijevnu zabranili lancem i katancem

Opštini Tuzi niko se nije obraćao za korišćenje dijela obale rijeke Cijevne za potrebe “seoskog odmarališta”, već je to urađeno u privatnoj režiji, kazali su “Vijestima” iz službe predsjednika Nika Đeljošaja.

Zbog toga što je na tom “seoskom odmaralištu” neko postavljanjem kovane ograde sa katancem građanima onemogućio pristup rijeci, ipak, nadležni nisu preduzeli ništa.

Na društvenoj mreži Fejsbuk prije nekoliko dana objavljene su fotografije snimljene na teritoriji opštine Tuzi, na kojima se vidi da je na dijelu obale onemogućen pristup rijeci Cijevni, na način da je postavljena ograda sa katancem, a na ogradi istaknut znak na kojem piše da je pristup “zabranjen” i da je u pitanju “seosko odmaralište”.

”Prošetala sam sa psom i prijateljicom do Cijevne. Htjele smo da se spustimo do rijeke, ali nismo mogle jer Cijevna ima katanac i kovanu ogradu. Ko je, kako, kome i zašto dozvolio da prisvoji rijeku”, navedeno je, pored ostalog, u objavi na Fejsbuku.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …