Abazović: Ukoliko Vlada ne padne u ponedjeljak kreće velika rekonstrukcija, pozvani su svi osim DPS i SDP

Premijer Dritan Abazović je govoreći o izboru članova za Sudski savjet, kazao da očekuje da će oni biti sjutra izabrani.

“Bez obzira na razlike, moj apel poslanicima je da ovo završimo na uspješan način”, rekao je Abazović gostujući u Vijestima u pola sedam.

“Ono što su moja saznaja je da imaju neki kanidati koji imaju veću podršku, ali i oni koji imaju manju podršku”, dodao je on.

Govoreći o sjednici na kojoj će se glasati o nepovjerenju Vladi, Abazović kaže da je situacija jednostavna.

“Svi oni koji žele da CG nastavi borbu protiv kriminala i korupcije, da se ne poništi Temeljni ugovor…glasaće za ovu Vladu. Svi koje žele da politički mehanizam vrate u ruke Mila Đukanovića, obesmisle borbu protiv kriminala, podrže govor mržnje u odnosu na neke vjerske ili etničke zajednice će podržati pad vlade”.

Dodao je da 19. avgust čeka relaksirano.

“Ukoliko Vlada ne padne u ponedjeljak kreće velika rekonstrukcija”, rekao je Abazović, dodajući da su pozvani svi osim “ovih koji su isključili sami sebe, tu mislim na DPS i SDP”.

Ukoliko Vlada padne, URA ide u opoziciju punog srca, rekao je premijer.

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …