Masakr na Cetinju: Bolnice saopštile zdravstvena stanja primljenih pacijenata


U KCCG su četiri pacijenta, jedan je, kako kaže medicinski direktor Ivan Terzić u klinici na Neurohirurgij i nakon operacije je na daljem tretmanu

U KCCG hospitalizovane su i operisane četiri osobe, ranjene u jučerašnjoj tragediji na Cetinju, dok su dva pacijenta u cetinjskoj bolnici van životne opasnosti.

U KCCG su četiri pacijenta, jedan je, kako kaže medicinski direktor Ivan Terzić u klinici na Neurohirurgij i nakon operacije je na daljem tretmanu.
Tri pacijenta su, kako kaže, u Centralnoj intenzivnoj jedinici i nakon operacije nalaze se na daljem intenzivnom tretmanu.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović kaže da je su dvije osobe, koje su hospitalizovane u toj bolnici, a koje su povrijeđene u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja. Riječ je o kako navodi o muškarcu i jednoj ženi.

Van životne su opasnosti – kazao je Ivanović, za TVCG, prenosi portal RTCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

Nažalost među njima su bile dvije osobe kojim je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG – kazao je Ivanović.

Podsjetimo u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, juče je ubijeno 11 osoba, među kojima je napadaš. Ranjeno je šest osoba.

Tužiteljka Andrijana Nastić saopštila je za TVCG da je ubijeno dvoje djece, a prema prvim sumnjama napadača je ubio sugrađanin, a ne policija kako se to moglo čuti ranije.

Dan

Provjerite slična mjesta

Članovi “Preokreta” u Briselu prezentovali programske ciljeve pokreta

Članovi pokreta “Preokret” Srđan Perić i Boško Milović boravili su u Briselu gdje su prezentovali …