Vuković ne posustaje: Pobrežje dobija novi sadržaj

U toku su radovi na sanaciji postojećih 46 parking mjesta u Ulici Bracana Bracanovića, kao i na izgradnji 67 novih, čime će građani u dvorišnom dijelu pomenute ulice dobiti 113 besplatnih parking mjesta. Gradonačelnik dr Ivan Vuković obišao je ovu lokaciju sa saradnicima i kazao da je uvjeren da će ovaj prostor nakon završetka radova izgledati mnogo ljepše, i ono što je još važnije- dobiti punu funkciju. Na ovoj površini biće zasađene nove sadnice, postavljen urbani mobilijar, kao i nova javna rasvjeta.

Radovi na izgradnji novog parkinga odnose se na rezanje, raskopavanje, tamponiranje, mašinsko struganje, izdizanje slivničkih rešetki atmosferske kanalizacione mreže, betoniranje trotoarskih površina, ugradnju novih ivičnjaka, ugradnju asfaltne mase, obilježavanje horizontalne i ugradnju vertikalne signalizacije.

Takođe, u neposrednoj blizini ove površine, ekipe gradskog preduzeća Zelenilo doo izgradiće i novo dječije igralište sa savremenim mobilijarom. Vrijednost radova će iznositi oko 99,400.00 eura

Provjerite slična mjesta

Abazović za sjutra sazvao Vijeće za nacionalnu bezbjednost, prisustvuje Novović

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović sazvao je za sjutra (8h) Vijeće za nacionalnu …