Porto Montenegro spremno čeka posjetioce: Dobro došli na Polo!


Zvuci Gradske muzike, tradicionalne bokeške igre, nasmijana lica Tivćana i mnogobrojnih turista, obilježili su konjičku povorku, koja je u čast sportskog spektakla Polo u marini, prodefilovala od gradske rive Pine kroz promenadu najluksuznijeg nautičkog naselja na crnogorskom primorju.
U moru radoznalih pogleda, koji su se slučajno zatekli na prostoru Porto Montenegro Arene, bilo je i onih koji su s namjerom odlučili da naredne dane provedu odmarajući u jednom od najljepših primorskih gradova na Jadranu.
,,Dolazimo iz Beograda i došle smo specijalno u Tivat zbog ovog događaja. Mislim da je rijetkost da na Balkanu imamo ovakav događaj. Nadamo se da će biti onako kako i očekujemo,” kazala je posjetiteljka.
Organizatori su uvjereni da će ovogodišnja sportska manifestacija obilježiti ljeto i privući veliki broj svjetske i domaće javnosti. Uz zanimljivu agendu, piće, hranu, zabavu za najmlađe posjetioce i sjajnu muziku, publika će imati priliku da uživa u sjajnim mečevima.
Kao i 2019. godine, četiri odlične ekipe odmjeriće snage u ovoj gracioznoj i spektakularnoj igri. Među njima su neki od najpoznatijih svjetskih igrača, kao što je Jamie Le Hardy koji je igrao u više od 30 zemalja. Imao je čast da bude kapiten Engleske u više navrata i osvaja međunarodne turnire, uključujući: British Open, Australian Open, Melbourne Cup.
Podsjećamo, polo mečevi zakazani su za danas i subotu 13. avgusta, od 16.45h na velikoj Porto Montenegro Areni. Ulaz za djecu mlađu od 14 godina je besplatan, uz obaveznu pratnju roditelja.
Sponzori i partneri ovog događaja su: Petite Geneve Petrović Rolex, UCB banka, Salon Prive, Azimut Jahte, ,,13.jul” Plantaže, La Martina, Kabnoury, Wandering Yachts, Segavas, Regent hotel i Beluga.

Izvor i foto: Mediabiro

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …