Abazović i Adžić posjetili kotorske vatrogasce: Svaka čast heroji, svi ćete biti nagrađeni

Predsjednik Vlade dr Dritan Abazović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem, ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem, predsjednikom opštine Kotor Vladimirom Jokićem i direktorom Direktorata za vanredne situacije Miodragom Bešovićem posjetio je kotorske vatrogasce na lokalitetu Dražin vrt gdje je prethodne večeri veliki požar ugrožavao obližnje kuće.

Čestitamo svim lokalnim službama zaštite i spašavanja u državi, koje uz podršku MUP-a, Vojske i dobrovoljačkih društava i volontera, pokazuju veliku požrtvovanost, profesionalizam i patriotizam, braneći kuće i prirodu od vatrene stihije, ukazao je predsjednik Vlade Abazović razgovarajući sa zamjenikom komandira Službe zaštite i spašavanja Kotor Eduardom Kovačićem i njegovim kolegama.

Svi koji učestvuju u gašenju požara biće nagrađeni od države, istakao je premijer Abazović prilikom posjete kotorskim vatrogascima na lokalitetu Dražin vrt.

Provjerite slična mjesta

MUGOŠA: Stijović kriv za nestašicu mlijeka

U trgovinama se osjeća nestašica određenih mliječnih proizvoda prije svega pasterizovanog jednodnevnog mlijeka, kazao je …