Krivokapić Spajiću poručio da ga neće podržati, jer šuruje sa Abazovićem

Jako zanimljiv dan na društvenoj mreži Tviter- pošto je bivši ministar finansija Milojko Spajić objavio fotografiju sa premijerom Dritanom Abazovićem, uslijedio je odgovor bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, koji je javno saopštio da ga neće podržati.

Moji omiljeni ministri koji šuruju sa neustavnim premijerom, koji je srušio svoju prvu demokratsku 42. Vladu nemaju moju podršku- napisao je Krivokapić na Tviteru.

Spajić je objavio fotografiju sa Abazovićem, a u njihovom društvu bio je i funkcioner URA Miloš Konatar i Abazovićeva bliska saradnica Ana Rašović.

Sa odlazećim premijerom i nekadašnjim kolegom evociramo uspomene, na sad se vidi, jako dobru 42. Vladu Crne Gore- napisao je Spajić na Tviteru.

Podsjetimo, portal Adria pisao je ranije da je Krivokapić odbio da Spajiću i bivšem ministru Janku Milatoviću pruži podršku kad su osnovali pokret “Evropa sad”.

Krivokapić je tada bivšim ministrima saopštio da ne može da podrži pokret jer su se pojedini podržavaoci istog jasno deklarisali protiv Srpske pravoslavne crkve, što je, po njemu, bilo neprihvatljivo.

Dan

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …