Poljoprivredniku Klikovcu zapalili u gajbama dvije tone tikvica

Poljoprivrednika iz Zete Savu Klikovca jutros je ispred porodične kuće dočekao nimalo ugodan prizor- gajbe tikvica i šipkova koje je planirao da jutros transportuje u prodaju bile su zapaljene.

Kako je Klikovac kazao za Portal Dan, nepoznata osoba zapalila je sinoć njegov rod povrća, dok je njegova porodica bila van kuće i dvorišta.

U plamenu su uništene dvije tone tikvica i oko 50 stabala šipkova.

Svaki svoj euro ja i moja porodica zaradilli smo pošteno i krvavo. Nikome jedan euro ne dugujemo i nikome nikakvu štetu nismo napravili -poručio je izrevoltirani Sava na Fejsbuku.

Portalu Dana je kazao da je šteta preko 3.000 eura.

Sinoć smo tikvice spakovali u gajbe i jutros su trebale da se transportuju u prodaju. Međutim, imali smo šta da vidimo jutros kad smo se probudili. To se desilo na našoj parceli, a to je uradio neko ko nas dobro poznaje. Moja porodica i ja smo sinoć bili na jednom slavlju, znači neko je znao da nećemo biti kući i uradio je šta je uradio. Šta da vam kažem, uspjeh se ne prašta- naveo je on.

Savina porodica se već 40 godina bavi poljoprivredom. Svaki cent su, kako kaže Sava, krvavo zaradili.

Ako je ovo način neke ljubomore i zavisti da palite moju muku koju krvavo zarađujem i to u ponoć kad porodica odmara ja zaista nemam riječi- zaključio je Klikovac.

Dan

Provjerite slična mjesta

DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju …