Miljanić negirao da je zaustavio istragu protiv kladionice”Lob”

Ministar bez portfelja u Vladi Crne Gore Zoran Miljanić demantovao je navode M portala, i pisanje da je zajendo sa Srđanom Pevićevićem, zaustavio istragu protiv sportskih kladionica Lob. On je istakao da će se obratiti sudu, gdje će, kako kaže, “shodno zakonu odgovarati kreatori tih lažnih informacija”.

Miljanić je, za Portal Analitika, kazao da je ovakvo spinovanje, pokušaj skretanja interesovanja javnosti sa izuzetno dobrih rezultata nadležnih državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, što kako kaže, svesrdno podržava.

“S obzirom na to da je M-portal danas objavio potpune neistine o meni i dr. Srđi Pavićeviću, a kasnije su to i drugi portali prenijeli, obratiću se nadležnom sudu pred kojim, će shodno zakonu, odgovarati kreatori tih lažnih informacija”, poručio je Miljanić.

Prema pisanju M portala, Zoran Miljanić i poslanik koalicije „Crno na bijelo“ dr Srđan Pavićević zaustavili su krajem 2021. godine istragu protiv sportskih kladionica „Lob“, koju je tada pokrenula Uprava za sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma.

Analitika

Provjerite slična mjesta

Vučjak ujeo učenika u dvorištu škole, pas i dalje luta

Devetogodišnjeg dječaka, učenika IV razreda OŠ „Jugoslavija“ u školskom dvorištu ujeo je pas. Dječak je …