Udarne vijesti

Sukob građana u Nikšiću, policija pokušava da uspostavi red!

U Nikšiću je došlo do sukoba građana koji su došli da proslave Dan državnosti i onih koji su bili u auto-koloni sa trobojkama, javljaju nam čitaoci!

Na snimcima se vidi kako lete flaše te se čuje kako se lomi staklo. Policija pokušava da uspostavi red.

Bačen je i suzavac, javila je Antena M.

Kako javlja reporter TVCG sa lica mjesta, bilo je žestokih okršaja. Bacali su stolice i flaše. Policija je na kraju upotrijebila suzavac i trenutno razbila pokušaj da se dvije grupe spoje. 

Prvi manji incident dogodio se oko 19 sati i 45 minuta u ulici Manastirska u Nikšiću.

Pristalice, koje su se okupila ispred Sabornog hrama sa trobojkama pokušali su da prođu do Trga slobode gdje je proslavu organizovao Forom slobodnih građana “Luča”.

Policija je tu intervenisala i spriječila susret. 

Prema pisanju Pobjede, u centru Nikšića je nakon proslave Dana državnosti došlo do provokacija i incidenata, a policija je morala da interveniše. “Grupa od minimum 50 srpskih ekstremista su pokušali da se kroz Manastirsku ulicu probiju do Trga slobode u Nikšiću gdje su građani sa crnogorskim zastavama proslavljali Dan državnosti”, naveo je izvještač Pobjede. 

Grupa je nakon uvreda počela okupljene da gađa i flašama. Policija je napravila kordon, pokušala da ih spriječi u tom naumu, pa je u nekoliko navrata aktivirala suzavce tzv. paštetice pa je ova grupa potisnuta niz ulicu.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Masakr na Cetinju: 11 mrtvih i 6 ranjenih

U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro …