Ibrahimović obrnuo ploču: Bićemo na autoputu svaki dan, do puštanja u rad

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović juče je sa saradnicima koji su direktno uključeni u realizaciju i praćenje realizacije projekta izgradnje prioritetne dionice auto puta Bar – Boljare obišao radove na ovoj dionici.

Zadovoljan sam napretkom radova u odnosu na ono što smo imali prije 10ak dana kada sam ovdje bio zadnji put. Ovo što vidim danas uliva mi optimizam da će gradjani Crne Gore i naši gosti koji dolaze kao turisti ovaj auto put koristiti dobar dio turističke sezone i to je nešto što me izuzetno raduje jer je zaista vrijeme da ovaj projekat počne da isporučuje benefite gradjanima i privredi Crne Gore, kazao je nakon obilaska radova mr Ervin Ibrahimović.

Nastavićemo da pratimo radove i njihovu dinamiku i do puštanja u rad ja ili neko od mojih najblizih saradnika skoro svakodnevno će biti na auto putu kako bismo se iz prve ruke uvjerili i u dinamiku i u kvalitet radova jer dinamika nikako ne bi smjela da ugrozi kvalite, dodao je mr Ervin Ibrahimović.

Provjerite slična mjesta

Ušteda od oko 7 miliona eura u budžetu Crne Gore zahvaljući hedžing aranžmanu

Zahvaljujući hedžing aranžmanu, po osnovu dolarskog kreditnog aranžmana između kineske Exim banke i Crne Gore, …