Udarne vijesti

Ibrahimović obrnuo ploču: Bićemo na autoputu svaki dan, do puštanja u rad

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović juče je sa saradnicima koji su direktno uključeni u realizaciju i praćenje realizacije projekta izgradnje prioritetne dionice auto puta Bar – Boljare obišao radove na ovoj dionici.

Zadovoljan sam napretkom radova u odnosu na ono što smo imali prije 10ak dana kada sam ovdje bio zadnji put. Ovo što vidim danas uliva mi optimizam da će gradjani Crne Gore i naši gosti koji dolaze kao turisti ovaj auto put koristiti dobar dio turističke sezone i to je nešto što me izuzetno raduje jer je zaista vrijeme da ovaj projekat počne da isporučuje benefite gradjanima i privredi Crne Gore, kazao je nakon obilaska radova mr Ervin Ibrahimović.

Nastavićemo da pratimo radove i njihovu dinamiku i do puštanja u rad ja ili neko od mojih najblizih saradnika skoro svakodnevno će biti na auto putu kako bismo se iz prve ruke uvjerili i u dinamiku i u kvalitet radova jer dinamika nikako ne bi smjela da ugrozi kvalite, dodao je mr Ervin Ibrahimović.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Nema tuširanja na plaži, zabranjeno zalivanje vrtova, gase se fontane i autoperionice

Zbog dugotrajne suše i kao zadnju mjeru pred još strožu redukciju vode, opštine na slovenačkoj …