Udarne vijesti

U Kolašinu se gradi hotel Magnum, imaće 105 soba

Vlada jr juče prihvatila Predlog za kandidovanje projekta na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma – Izgradnja hotela Magnum Kolašin, po kondo modelu poslovanja u Kolašinu.

Planirano je da hotel „Magnum” ima 4 zvjezdice, posluje po kondo modelu, ima 105 smještajnih jedinica, tačnije 201 ležaj, različitog tipa i površine. Hotel će činiti 25 apartmanskih jedinica i 80 soba. Period povraćaja investicije je u 18. godini projekta, tj 15. godini poslovanja hotela, a predviđeno je otvaranje 64 nova radna mjesta. Ukupna predračunska vrijednost investicije iznosi 13.343.005,00 eura iz sopstvenih sredstava u punom iznosu. Imajući u vidu da je investitor dostavio traženu bankarsku garanciju, na iznos od 2.500.000,00 eura, kao i da je ponuda od strane agencija za provjeru kreditne sposobnosti ocijenjena najboljim ocjenama, što je pokazatelj dobrog poslovanja i u najizazovnijim poslovnim okruženjima, te jasnog kredibiliteta banke, na sjednici je konstatovano da su ispunjeni svi formalni uslovi da se projekat uvrsti na Listu.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ministarstvo: Šinavatra nelegalno gradio, slijedi rušenje

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i turizma odbilo je žalbu kompanija “Global TS Montenegro”, naturalizovanog Crnogorca …