Udarne vijesti

Pejović: Normalno je da dobijemo funkcije, podržali smo Vladu

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednica skupštinskog Odbora za antikorupciju Daliborka Pejović kazala je u razgovoru za “Dan” da se izborom manjinske Vlade ta partija vratila na vlast, te da je to prirodno s obzirom na podršku koju su dali izboru nove izvršne vlasti. Pejović očekuje da se prepozna da će se imenovanjem kadrova DPS-a na funkcije u državnim preduzećima dati doprinos uspješnosti rada Vlade i njenim proklamonovanim ciljevima.

Kada dajete podršku u parlamentu Crne Gore programu jedne vlade, prirodno je da dođe do jedne simbioze. Ja zaista duboko mislim da bez obzira na ono što se dešava u DPS- u, da postoji zdrava kontribucija, i da treba koristiti ono što su resursi, posebno kadrovski naše partije za funkcionisanje određenih grana vlasti. Očekujem da će se dobiti potreban konsenzus da se izaberu kvalitetna rješenja i da se zbilja prepozna da negdje mi tim rješenjima dajemo doprinos uspješnosti rada Vlade i onome što su proklamonovani ciljevi – izjavila je Pejović.

Dan

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ministarstvo: Šinavatra nelegalno gradio, slijedi rušenje

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i turizma odbilo je žalbu kompanija “Global TS Montenegro”, naturalizovanog Crnogorca …