Ministar Vojinović sa predstavnicima kompanije ” Bemaks” posjetio školu u Tološima

Ministar prosvjete Miomir Vojinović, zajedno sa predstavnicima kompanije „Bemaks” posjetio je danas  školski objekat u Tološima, u okviru koje se približnije  upoznao sa dinamikom i vrstom završnih radova na ovom projektu.

posjeta

Prilikom posjete, ministar Vojinović je izrazio zadovoljstvo i pozitivne impresije povodom završenih radova, ističući je  školski objekat izgrađen kvalitetno,  po najsavremenijim standardima i da će kao takav u potpunosti biti prilagođen potrebama učenika ove škole. Takođe, ministar je istakao da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom što znači da će mališani iz ovog naselja novu školsku godinu dočekati u novoj zgradi.

posjeta

Imajući u vidu značaj ove investicije, koja je neizmjerno važna, ne samo za stanovnike Tološa, već za razvoj i osnaživanje cjelokupne zajednice, ministar Vojinović je izrazio zahvalnost kompaniji „Bemax” na vrijednoj donaciji od 7 miliona eura, opredijeljenoj za izgradnju ove škole.

 Takođe, ministar je poručio da su ovakve inicijative i projekti od strateške važnosti za buduće generacije i predstavljaju  primjer dobre prakse,  kojima želimo pokazati da naša djeca zaslužuju najkvalitetnije uslove i podsticajno okruženje za sticanje ključnih znanja i vještina, a naš je uspjeh ukoliko im to i obezbijedimo. 

Provjerite slična mjesta

Mujović: Elektroprivreda trpi velike gubitke zbog Željezare

EPCG trpi velike gubitke zbog rada Željezare. Pokrenuta je u prošlosti na način što jednostavno …