Prijava protiv Rožajke, poslala 50 eura službeniku Zavoda za zapošljavanje

Policija je tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama podnijeli krivičnu prijavu protiv I.M. (51) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo davanje mita.

Foto: pixabay/ilustracija Foto: pixabay/ilustracija
Policija je postupala po prijavi M.V. zamjenika direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, koji je prijavio da je 4. maja 2022. godine, putem pošte dobio kovertu sa dopunom dokumentacije koju je poslala I.M. iz Rožaja, a koja je konkurisala za program za zapošljavanje lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

“Tom prilikom u koverti sa dopunom dokumentacije osumnjičena je poslala i jednu manju kovertu u koju je stavila novčanicu od 50 eura, a koverat naslovila za M.V. Rožajska policija je prikupila obavještenja od I.M. i o događaju obavijestila nadležnog tužioca koji je naložio da se protiv nje podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivčno djelo davanje mita”, navode u saopštenju Uprave policije.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Crna Gora u strahu od tužbe ruskog oligarha: Zaplijenili jahtu vrijednu 120 miliona eura, koja propada u Tivtu jer niko o njoj ne vodi računa

Da Crna Gora može biti u ozbiljnom problemu zbog zamrzavanja ruske imovine, najbolje ilustruje primjer …