Piperović: Milošević je zalutao u Upravu prihoda i carina

Komentarisati Rada Miloševića znači biti grđi od njega. Vjerujem da je ovu bedasnoću izrekao, a da se nije postidio. Očigledno ga je pogodilo ono što sam juče saopštio, a što javno saopštavaju svi ljudi koji se, iole, razumiju u crnogorsko zakonodavstvo. Ovo može da uradi samo neko ko se elementarno ne razumije u svoj posao i zna da se ne razumije, kazao je za Libertas advokat Zoran Piperović, odgovarajući direktoru Uprave prihoda i carina (UPC), Radu Miloševiću, koji je rekao da sumnja da je bivša direktorka UPC, Milena Petričević, skrivala podatke da su cigarete u Slobodnoj zoni Luke Bar zbog razloga lične prirode.

“Uzeti robu ispod tranzitnog terminala, iz privatnih skladišta “Port of Adria”, koja je bila spremna za reeksport prema inostranstvu, a pri tome je legalna svojina koja je prošla svu zakonsku proceduru i poštovala Vladine rokove, može da uradi samo neko ko se elementarno ne razumije u svoj posao. Ovako primitivna, uvredljiva, niska i lažna saopštenja može da da samo preambiciozan čovjek, neznaven i nevaspitan, iza čije ambicije ne stoji elementarno znanje”, kazao je Piperović, pravni zastupnik firme “Lenira International”.

On je rekao da ga je ta kompanija opunomoćila da ih zastupa u postupku zbog oduzimanja cigareta pred redovnim sudovima Crne Gore.

“Te postupke ću da vodim. Vidljivo je da Milošević nikome ne spori vlasništvo, ali se nije upoznao sa problematikom i nadležnostima organa na čijem je čelu. Ovakva njegova izjava me ne iznenađuje. Pretpostavio sam je i očekujem da, barem što se mene tiče, prevrne i nebo i zemlju da nađe nešto nezakonito u mom poslu, pa makar tražio da me opet uhapse zbog Moldavke”, kazao je Piperović.

Libertass

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …