Udarne vijesti

Vučić: Dolazim u Crnu Goru, imamo puno tema za razgovor

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je Adria televiziji da će doći u Crnu Goru, dodajući da dvije države treba da resetuju međusobne odnose, jer u budućnosti mogu mnogo toga zajedno da urade u korist građana obje zemlje.

Vučić je istakao da Srbija i Crna Gora nemaju nikog bližeg nego jedna drugu.

Nadam se da mnogo toga u budućnosti možemo zajedno da uradimo, pa čak i ovu zimu da olakšamo jedni drugima i da pomognemo jedni drugima, jer će biti mnogo teška zima i za jednu i za drugu zemlju. Polako da resetujemo naše odnose i da počnemo da ih gradimo, odnosno da vratimo onu emociju koju smo imali i poštovanja i ljubav, jer teško da imamo nekog bližeg nego jedni druge – rekao je predsjednik Srbije.

Na pitanje da li će uskoro posjetiti crnu Goru, Vučić je odgovorio potvrdno.

Svakako ću doći u Crnu Goru, da li zvanično ili privatno – to je druga stvar. Premijer Crne Gore Dritan Abazović je dobio poziv da zvanično posjeti Srbiju 29. juna i dobrodošao je. Imamo puno tema za razgovor i mnogo stvari da rješavamo u interesu svih. Naravno, uvijek će postojati oni koji ne razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da dvije zemlje sarađuju, već kako da to zaustave, ali nemam problem sa tim – dodao je Vučić i izjavu Adria televiziji zaključio riječima da pozdravlja sve ljude u Crnoj Gori.

Dan

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

EPCG obrnula ploču: Popusti za one koji najmanje troše

Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je na današnjoj sjednici donio Odluku o utvrđivanju popusta za električnu …