Akcija „KVART II“: Uhapšeno šest osoba

Policija je, u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, realizovala osmomjesečnu plansku aktivnost kodnog naziva „KVART II“.

Slobode su lišeni M.J. (29), A.K. (44), R.B. (54), P.M. (20), A.M. (21), i M.G. (37) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su danas izvršili pretres stanova i kuća na više lokacija u Nikšiću, Danilovgradu i Budvi. Pronađene su i oduzete četiri ampule ulja kanabisa, manja količina municije i više mobilnih telefona sa sim karticama.

Kroz policijsko – tužilačke aktivnosti koje su sprovođene tokom osam mjeseci policija je došla do sumnje da su pomenuta lica u dužem vremenskom periodu vršili tzv. uličnu distribuciju opojne droge kokain i marihuana. Zaplijenjeno je 15 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain kao i 16 pvc pakovanja opojne droge marihuane. Ukupno je procesuirano 21 lice.

Osim toga, protiv M.G. je podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu postupajućeg tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici pomenuta lica su uz krivičnu prijavu privedena na dalju nadležnost.

Provjerite slična mjesta

Burić: Štrajk će trajati do ispunjenja zahtjeva; Telekom: Najniža plata 850 eura

Predsjednik Sindikata Telekoma Željko Burić je kazao u emisiji “Okvir” da će njihov štrajk trajati …