Udarne vijesti

ABAZOVIĆ: Ulcinj konačno dobija hotel sa 5 zvjezdica

Hotel Galeb, simbol grada Ulcinja, mjesto najljepših uspomena za brojne generacije građana konačno će početi da se gradi, saopštio je premijer Dritan Abazović.

Privatizacija iz 2006. godine završena je neuspješno, investicija nije realizovana, a najteži trenutak koji će ostati upamćen za sva vremena je njegovo rušenje 2008. godine suprotno ugovorenoj obavezi.

“Danas, punih 16 godina kasnije, Vlada je potvrdila Ugovor kojim je Galeb promijenio vlasnika i time otvorila vrata novom investitoru da konačno realizuje projekat. Tako su se napokon stekli uslovi da Ulcinj na najprestižnijoj lokaciji u srcu grada dobije hotel sa 5 zvjezdica, koji će poslovati pod menadžmentom nekih od renomiranijih svjetskih hotelskih brendova.
Vjerujem da je ovo samo prva u nizu velikih investicija koje će se pokrenuti u Ulcinju”, naveo je premijer.

Stvaramo, prema njegovim riječima, nove vrijednosti, otvaramo nova radna mjesta i brendiramo našu državu kao prestižnu turističku destinaciju.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ministarstvo: Šinavatra nelegalno gradio, slijedi rušenje

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i turizma odbilo je žalbu kompanija “Global TS Montenegro”, naturalizovanog Crnogorca …