Odlazak hrabre žene

U Podgorici je juče, u 38. godini, preminula Marina Miketić-Nikolić, nakon višegodišnje, hrabre borbe sa teškom bolešću.

Marina je počela kao novinarka, 2006. godine u agenciji Mina, a od 2008. prelazi na TV IN u kojoj radi četiri godine.

Nakon toga, posvetila se odnosima sa javnošću, kao savjetnik za medije radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a zatim od 2016. do 2019. u Ministarstvu održivog razvoja i turizma. Posljednje tri godine je bila pi-ar Aerodroma Crne Gore.

Profesionalnost, korektan odnos i tačnost – to su kolege novinari dobijali u komunikaciji sa Marinom, a na kraju i građani jasne informacije. Mimo profesionalne karijere, Marina je bila oličenje vedrine duha i dobre energije.

Svoju borbu sa opakom bolešću iskoristila je i da podiže svijest javnosti i ukazuje na ozbiljnost i obaveznost prevencije i pregleda. Bila je aktivna u medijskim kampanjama za borbu protiv raka, iznoseći snažne poruke koliko je važno boriti se i ne gubiti snagu ni duh. Bila je simbol ljepote i uzor mnogima koji su prolazili kroz teške, slične životne priče. Iz jedne bitke je izašla kao pobjednica i dala nadu mnogima – i to je shvatila kao svoju ulogu.

U drugu, novu, je takođe hrabro ušla i do kraja ostala primjer drugima.

Brojne kolege, novinari i saradnici su se na društvenim mrežama oprostili od Marine Miketić-Nikolić. Zaslužila je ljubav i poštovanje svojim djelima.

Jelena Martinović- Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Sastanak CBCG i Jedinstvenog odbora za sanaciju kreditnih institucija

Guvernerka Centralne banke Crne Gore dr Irena Radović sastala se danas sa stalnim članom Odbora …