Đurović: Sezona tri odsto bolja nego 2019, oborićemo rekord

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, saopštio je da je “u ovom trenutku turistička sezona bolja tri odsto nego ona iz 2019. godine”.

„Ja sam ovdje da iskažem svoje dvostruko zadovoljstvo i jedan poziv. Veoma sam zadovoljan što nakon dvije godine Covid-a ovaj festival se vraća u punom sjaju i na novoj lokaciji. Siguran sam da neće samo nastaviti ovu dosadašnju tradiciju, već da će iz godine u godinu biti i sve bolji.

Drugo moje zadovoljstvo leži u činjenici da je Crna Gora partner od prvog festivala Manifest i siguran sam da ćemo u narednom periodu i u narednim godinama biti dio Manifesta i prezentovati turističku ponudu Crne Gore.

Kako je rekla direktorica NTO Srbije, mislim da mi sada svi negdje takmičimo za 2019. godinu. Ja bih želio sve, iz Crne Gore da pozovem da pomognemo Srbiji da dođu i da doprinesu da 2022. bude 2019. Ali ovu priliku koristim da vas, sve građanke i građane Srbije pozovem da vi nama pomognete i pozivam vas da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019. U ovom trenutku smo za 3% bolji nego 2019. godine.

Razlog da dođete u Crnu Goru ima puno: Ada Bojana, Budva, Kotor, Boka, Prokletije, Kolašin, durmitor. Razlog da dođete u Crnu Goru je sama Crna Gora. Dobrodošlli”, rekao je ministar na otvaranju festivala “Manifest” u Beogradu.

Provjerite slična mjesta

Dolar potonuo najniže u mjesec dana

Vrijednost dolara pala je i drugu uzastopnu sedmicu jer inflacija u SAD popušta, pa su …