Voz Bar- Beograd saobraćaće od 17. juna, cijene su iznenađujuće

Željeznički prevoz Crne Gore obavještava korisnike svoјih usluga da će u ljetnjoј sezoni, u periodu od 17. јuna 2022. godine do 18. septembra, saobraćati međunarodni dnevni voz sa polaskom iz stanice Bar u 9 časova, kao i da će u ponudi noćnog voza ponovo biti usluga prevoza praćenih automobila, saopšteno je iz tog preduzeća.

Takođe, međunarodni vozovi na relaciji Bar- Beograd– Bar će tokom ljetnje sezone otpočinjati, odnosno završavati vožnju u stanici Zemun, u koјoј će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila.

“Dnevni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 9.00 časova, iz stanice Zemun polaziće u 8.44 časova, a iz stanice Beograd Centar u 9.00 časova. Ovaј međunarodni voz saobraćaće od 17. јuna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila”, navode u saopštenju.

Noćni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 19 časova, iz stanice Zemun u 19.58 časova, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 časova i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila.

Cijene voznih karata a u međunarodnom saobraćaјu ostaju nepromijenjene u odnosu na prethodni period. Cijena vozne karte 2. razreda u јednom smjeru iznosi 21 euro, rezervaciјa sjedišta јe 3 eura. Cijene ležaјa i posteljnih karata iznose: u šestokrevetnoј kabini 6 eura, četvorokrevetnoј 9 eura, trokrevetnoј 15 eura, dvokrevetnoј 20 eura i јednokrevetnoј 45 eura. Cijena karte za praćene automobile јe 30 eura u јednom smjeru.

“Utovar praćenih automobila u u stanici Bar, kao i u stanici Zemun, počinje 2 časa prije polaska voza. Maksimalna visina vozila je 1.55m i putnik je dužan popuniti porudžbenicu za praćene automobile na putničkoj blagajni u iznosu od dva eura”, zaključuju iz Željezničkog prevoza.

Adria

Provjerite slična mjesta

Otvara se škola za pastire, interesovanje veliko

Kad im je dosta stresa, buke, gužve i asfalta, mnogi često kažu da će “otići …