Bajraktari: Na djelu brutalna opstrukcija opozicije

Ulcinj (Mediabiro) – Na djelu je brutalna opstrukcija ulcinjske opozicije, kazao je predsjednik OO URA Ulcinj i kandidat za predsjednika Opštine Omer Bajraktari, nakon što konstitutivna sjednica Skupštine opštine (SO) Ulcinj, koja je prekinuta juče nakon verifikacije mandata odbornicima, nije nastavljena ni danas, jer u sali nije bilo skupštinske službe.
„Svjedoci smo da ulcinjska opozicija nastavlja brutalne opstrukcije u cilju stopiranja formiranja lokasne vlasti u Ulcinju. U tu opstrukciju, danas se, nažalost, uključila i skupštinska služba, koja nije bila skupštinska nego partijska. I juče smo imali partijsku predsjedavajuću umjesto predsjedavajuću koja zastupa interese svih odbornika“, kazao je Bajraktari, dodajući da će nastaviti da borbu i da su sigurni da će vlast konstituisati u veoma kratkom roku.
Kako je istakao, skupštinska služba se nije odazvala pozivu 21 odbornika, što je skoro dvije trećine ukupnog broja odbornika ulcinjskog parlamenta.
Predsjednik Force Genci Nimnabegu kazao je medijima da su konsultacije, koje su se mogle održati odmah ili juče, zakazane za sjutra, 27. mart.
„Nadamo da ćemo ubrzo, uprkos svemu, formirati vlast u Ulcinju”, poručio je Nimanbegu.
Nastavak konstitutivne sjednice je zakazan za 31.05.2022.

Provjerite slična mjesta

PES: Vlada će imati skoro dvotrećinsku podršku, naša zemlja na pragu istorijskog pomirenja

Pokret Evropa sad je na sjednici Glavnog odbora donio jednoglasnu odluku za proširenje 44. Vlade, …