Udarne vijesti

ĐUKANOVIĆ: Ocjene o mom bogatstvu i trućanja slušam godinama

Ocjene o njegovom bogatstvu i životnom stilu koji ne odgovara primanjima, Đukanović je nazavo trućanjima.

“Ocjene o mom bogatstvu i ta trućanja slušam već godinama. Realno je da pretpostavimo da se time neko bavi i u Crnoj Gori i van, ali nijesmo dobili ni naznaku nečega što bi mogla biti potvrda tih naznaka”, poručio je predsjednik.

Đukanović je kazao kako je siguran da do kraja 2024. godine možemo ispuniti sve naše EU obaveze. “Kako će na tu okolnost reagovati EU naravno ne mogu dati garanciju”, naveo je Đukanović.

Odgovarajući na pitanje da li planira da se povuče iz politike, zbog puta Crne Gore kao EU, Đukanović kaže da oni koji najavljuju njegovo povlačenje vjerovatno računaju da je umoran i da je potrebno da se posveti ugodnijem životu.

“Ja njima neću davati savjete šta oni treba da rade u svojoj političkoj karijeri, jednako tako ne smatram neophodnim da mi bilo ko sugeriše šta ja treba da uradim. U ovih 30-ak godina sam sve svoje poteze povlačio na bazi vlastitih procjena, tako će biti i ubuduće”, poručio je Đukanović.

Kaže da ne vidi vezu između njegove političke karijere i procesa pregovora sa EU.

“Nikada iz EU nijesam čio da te dvije okolnost dovodi u vezu”, poručio je predsjednik države.

“Ne vidim da to može imati neke veze jedno sa drugim. Nastaviću da o tome razmišljim odgovorno i sam”, poručio je Đukanović odgovarajući na pitanje o povlačenju iz politike.

RTCG

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Predsjedništvo URA podržalo potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC

Predsjedništvo Građanskog pokreta URA podržava potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC i smatra da je to …