Velika kompanija zainteresovana za ulaganje u energetsku infrastrukturu

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović sastao se danas sa potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekate LNG Alliance Dhananjoy Kumar Dasom.

U toku otvorenog razgovora, potpredsjednik korporacije LNG Alliance, kompanije koja je već prisutna na crnogorskom tržištu, a zainteresovana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, potpredsjedniku Vlade je izložio kratku prezentaciju djelokruga aktivnosti svoje kompanije.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora sa potpredsjednikom Vlade, Das je istkao rastući obim aktivnosti na polju ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte i naglasio zainteresovanost i moguću saradnju na nekom od ključnih projekata prvenstvno u tom sektoru.

Potpredsjednik Vlade je istakao da je energetska stabilnost cilj svake Vlade u svijetu, naročito u vremenima zdravstvene i ekonomske krize kojima smo svjedoci i da je priča o partnerstvu sa renomiranim kompanijama dočekana sa velikom afirmacijom za dalje razgovore.

Ministar Ibrahimović je izrazio spremnost za što skoriji nastavak razgovora i pozvao potpredsjednika kompanije LNG Alliance da, nakon inicijalnog sastanka, započnu narednu fazu razovora kako bi se saradnja sa kredibilnim i pouzdanim partnerom na obostrano zadovoljstvo konkretizovala.

Provjerite slična mjesta

ZELENA TRANZICIJA DOPRINOSI KONKURENTNOSTI, “OTKLJUČATI” MOGUĆNOSTI ZA INVESTICIJE

Predsjednica Privredne komore Crne Gore dr Nina Drakić, sa saradnicima, sastala se 21. februara s …