Porodica Anđele Petrović donirala 170.000 za liječenje djece

Ilija Petrović, otac mlade Kotoranke Anđele Petrović, za čije liječenje su se 2016. godine prikupljala sredstva odlučio je da fondacijama “Budi human” “Iva Bjelić” donira 170.000 eura jer je liječenje dalo rezultate i Anđeli preostala sredstva nijesu više neophodna.

Petrović se oglasio saopštenjem u kojem podsjeća da se Crna Gora decembra 2016.godine ujedinila da pomogne Anđeli Petrović iz Kotora, u borbi protiv teške i opake bolesti malignog tumora Osteosarkoma, a pomoć je pristigla i iz mnogih drugih zemalja i od kolega pomoraca.

-Zahvaljujući vašoj pomoći, dragi prijatelji, rođaci, kolege i nama nepoznati ljudi, prikupljeno je dovoljno sredstava da se Anđela liječi u referentnoj ustanovi za liječenje sarkoma kod djece, u štutgartskoj bolnici Olga Hospital.Dugotrajno i složeno liječenje obuhvatilo je operaciju noge, operaciju pluća, dvanaest ciklusa hemoterapije, transplataciju kosti na operisanoj nozi, brojna snimanja, redovne kontrole, imunoterapije i druge neophodne medicinske tretmane. Liječenje je, hvala Bogu, dalo dobre rezultate i Anđela je danas živa i zdrava – saopštio je Anđelin otac.

On dalje navodi da su od samog početka iskazali želju da budu krajnje transparentni u vezi trošenja sredstava prikupljenih preko humanitarnih akcija.

Pobjeda

Provjerite slična mjesta

Unija slobodnih sindikata pozvala Vladu da hitno snizi akcize na gorivo

Unija slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG) pozvala je Vladu Crne Gore da, ne čekajući novo …