Udarne vijesti

Premijer Abazović najavio velike investicije otvaranje novih radnih mjesta

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović primio je juče predstavnike kompanije „Adriatic 42“ i razgovarao sa njima o redizajniranju starog Brodogradilišta Bijela u objekat za remont, održavanje, popravljanje i servisiranje superjahti, investiciji vrijednoj više desetina miliona eura, saopšteno je iz Vlade.

Predsjednik Upravnog odbora „Adriatic 42“, kapetan Rade Antolović, upoznao je premijera Abazovića sa dosadašnjim aktivnostima njihove kompanije, ukupnom realizacijom i istakao je da je namjera „Adriatic 42“ da od nekadašnjeg Brodogradilišta Bijela naprave destinaciju svjetske klase za tu vrstu usluge.

On je naveo da će njihova kompanija pozicionirati Bijelu među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu, nastojeći da obezbijede pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente.

Abazović je, navode iz Vlade, naglasio da se raduje realizaciji investicije od više desetina miliona eura, otvaranju novih radnih mjesta i novog horizonta u promociji Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije.

  • Vrata Crne Gore su otvorena za sve investitore i uvijek se radujemo njihovom dolasku. Imajući u vidu geografski položaj, blizinu luksuznih hotela u koje dolaze vlasnici mega jahti i lokalnu tradiciju, Bijela je idealno mjesto za ovu investiciju – istakao je Abazović.

On je kazao da pravda i progres uvijek idu ruku pod ruku i da će promocija Crne Gore kao fer destinacije, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate, dajući investitorima sigurnost u poslovanju.

Pobjeda

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …