Udarne vijesti

Ibrahimović zatražio da autoput na ljeto mora biti otvoren

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj mr Ervin Ibrahimović je istakako da je malo projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije kao što je izgradnja auto-puta Bar-Boljare. Ovo je zasigurno najveći infrastrukturni projekat koji će snažno uticati na sveukupan razvoj crnogorskog društva.

Od svih učesnika na projektu očekujem punu posvećenost kako bi se stvorili preduslovi da u ljetnjem periodu bude omogućena i njegova komercijalna upotreba, dok će akcenat u mom mandatu biti na stvaranju preduslova za nastavak gradnje narednih dionica. Ovo je siguran put ka zapadnom sistemu vrijednosti i put ka boljem životnom standardu svih građana Crne Gore, istakao je potpredsjednik Vlade.

Realizacijom ovakvog projekta se stvaraju mogućnosti da uz bolje saobraćajno povezivanje sjevernog regiona sagledamo i mogućnosti za otvaranje novih proizvodnih kapaciteta, a time i za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se kvalitet zivota stanovnika sjevernog regiona unaprijedio.

Bez obzira na politička dešavanja u zemlji, bez obzira na geopolitičke promjene na globalnom nivou, moramo da nastavimo gdje smo stali, jos posvećenije i odlučnije nego ranije, naglasio je Ibrahimović.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Abazović nakon sastanka sa Fon der Lajen: Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ

Crna Gora ima istorijsku šansu da pokaže da je proces proširenja živ, saopštio je predsjednik …