Joković – Rajnke: SAD će podržati poljoprivredu Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vladimir Joković sastao se sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Nj.E. Džudi Rajzing Rajnke sa kojom je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu.

Ministar Joković se zahvalio ambasadorki Rajnke na podršci koju je Vlada SAD pruža u svim oblastima sa posebnim fokusom na poljoprivredu i ruralni razvoj.

Tokom sastanka ministar Joković istakao je važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima.

Ambasadorka Rajnke je čestitala ministru Jokoviću preuzimanje dužnosti i istakla da će Ambasada SAD nastaviti da podržava MPŠV i razvoj poljoprivrede kroz različite oblike saradnje.

Provjerite slična mjesta

Crna Gora u strahu od tužbe ruskog oligarha: Zaplijenili jahtu vrijednu 120 miliona eura, koja propada u Tivtu jer niko o njoj ne vodi računa

Da Crna Gora može biti u ozbiljnom problemu zbog zamrzavanja ruske imovine, najbolje ilustruje primjer …