Udarne vijesti

Privesti pravdi patriot kriminalce i Putinove agente

Crna Gora ne može ići naprijed dok se ne marginalizuje velikosrpska politika, raskrinka izdajnički rad za tuđe državne interese, ne eliminiše organizovani kriminal i iza rešetaka ne stave oni kojima je busanje u “crnogorska prsa” maska za korupciju i pljačku, saopšteno je iz Građanske inicijative “21.maj”.
“To podrazumijeva potpuno razobličenje anticrnogorskog djelovanja eparhija SPC i njima odanih političkih grupa, kao i privođenje pravdi Vučićevih i Putinovih agenata i plaćenika”, navodi GI.

Ujedno, ističu, to znači i beskompromisan obračun sa lokalnim mafijaškim kriminalom, kao i državnim funkcionerima i službenicima koji su njihova koruptivna posluga.

“U tom smislu, nema perspektivne Crne Gore dok se ne počisti koruptivna i kriminalna zaostavština DPS-ove vladavine. Baš kao što nema budućnosti Crne Gore ukoliko se ne bude potisnula šovinistička i asimilatorska velikosrpska ideologija i njen terenski izvođač u liku Joanikijeve srpske crkve kojom jednako upravljaju zvanični Beograd i Putinova Moskva”, zaključuje GI “21.maj”.

CdM

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Bivše direktore IRF-a terete za falsifikovanje ugovora

Optužnica protiv bivšeg rukovodstva Investiciono-razvojnog fonda Zorana Vukčevića, Zorana Vujovića i Branislava Jankovića, koje Specijalno …