Pazar se vratio u Glavni grad, ima velikih novina

Manifestacija Podgorički proljećni pazar otvorena je sinoć na Trgu nezavisnosti numerom koju su izveli Bojan i Zara Jovović, te koncertom poznatog podgoričkog hora D-moll. Gradonačelnik dr Ivan Vuković je tim povodom kazao da će Trg nezavisnosti tokom narednih mjesec dana biti mjesto dobre zabave, pozitivne energije i lijepog druženja.  

“Poslije još jednog sjajnog novogodišnjeg Pazara, odlučili smo da na Trgu, na inicijativu naših sugrađana, organizujemo sličnu manifestaciju. Proljećni pazar trajaće mjesec dana, obuhvatiće bogat kulturni program, tako da očekujemo mnogo zabave. Nemam nikakvu dilemu da će naši sugrađani uživati, a da će Trg biti mjesto lijepog druženja, dobre energije i da će se još jednom potvrditi da je Pazar postao omiljena manifestacija kada je riječ o Podgorici”, kazao je Vuković i pozvao građane da dođu i uživaju na sjutrašnjem koncertu svjetski poznate grupe Perpetuum Jazzile. 

Podsjećamo, građani i posjetioci Podgorice sve do 5. juna imaće priliku da uživaju u sadržajnom kulturno-umjetničkom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetioci Pazara kazali su da je ovakva manifestacija potrebna svakom gradu i njegovim građanima, dok su izlagači istakli da pored dobre zabave očekuju i unapređenje svog poslovanje, te zahvalili Glavnom gradu na pruženoj podršci.

Izjava gradonačelnika: https://www.youtube.com/watch?v=zNgGh_i-ho4
Izjave građana: https://www.youtube.com/watch?v=xHtW2JxdaQY
Izjave izlagača: https://www.youtube.com/watch?v=r0iuasZPq_M
Kadrovi sa otvaranja: https://www.youtube.com/watch?v=79QxU4OlIb4

Provjerite slična mjesta

Pripremljen Nacrt Fiskalne strategije 2024-2027. godine, javna rasprava do 7.avgusta

Ministarstvo finansija je, u skladu sa Zakonom o budžetu i fiskalnoj odgovornosti, pripremilo Nacrt Fiskalne …