Udarne vijesti

Počinje veliki podgorički proljećni pazar

Kako je i ranije najavljeno, maj mjesec u Podgorici biće u znaku sadržajnih programa za sve uzraste i ukuse, a jedan od njih je svakako proljećni Pazar. Manifestacija će biti otvorena u petak, 06.05., sa početkom u 19.00h, dok će kulturno-umjetnički program početi u 20.00h.

Veliki koncert očekuje nas već u subotu, 7. maja, kada će na Trgu nezavisnosti nastupiti svjetska muzička senzacija Perpetuum Jazzile.

Građani i posjetioci Podgorice sve do 5. juna imaće priliku da uživaju u bogatom kulturnom, umjetničkom, zabavnom programu i bogatom gastronomskom sadržaju, dok će mladi crnogorski umjetnici takođe dobiti prostor da se predstave podgoričkoj publici.

Svakog vikenda tokom trajanja Pazara ambasade će imati svoj program i promociju gastronomske ponude zemalja koje predstavljaju, a pored toga biće i različiti programi za djecu, iznenađenja, regionalni izvođači i brojni drugi sadržaji.

Podsjećamo, konkurs za besplatno košćenje drvenih kućica je završen, tako da će preduzetnici predstaviti raznovrsnu ponudu svojih proizvoda.

Detaljan program biće uskoro objavljen. Vidimo se na Pazaru.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine …