Udarne vijesti

Mammut pivo iz Nikšića osvaja Evropu!

Pivo „Mammut prime“ dobitnik je zlatne medalje na međunarodnom takmičenju kraft pivara u Budimpešti. Na sajmu je učestvovalo 60 pivara sa 260 piva iz devet zemalja. Pored ovog međunarodnog priznanja kraft pivara „Mammut“ je na sajmu u Mađarskoj dobila još pet priznanja za svoje proizvode i to jednu srebrnu i četiri bronzane medalje.

Bojan Beljkaš, glavni tehnolog u pivari „Mammut“ kazao je da međunarodna priznanja koja su dobili na sajmu u Budimpešti dokaz su da se u toj pivari pravi kvalitetno pivo.
„Ovo je za nas i obaveza više, da iz dana u dan napredujemo i rastemo, da osluškujemo potrebe tržišta i u svakom trenutku budemo u korak sa svjetskim trendovima. Ovim nagradama smo svakako dobili vjetar u leđa, kako bi svakim danom bili sve bolje. Obećavamo da će iz „Mammut“ pivare poteći još dosta kvalitetnog piva“, kazao je Beljkaš.

Ovo prizanje je dokaz da domaća piva imaju budućnost, zbog čega se nadamo da će naš potencijal prepoznati i nadležni kako bi kraft pivare dobile zaslužno mjeste u turističkoj ponudi Crne Gore

Detalji bizniscg