Udarne vijesti

Velika karnevalska povorka oduševila mještane i turiste u Budvi

Velika karnevalska povorka prodefilovala je sinoć Budvom, na oduševljenje mještana i posjetilaca iz regiona i šire, koji su se okupili u velikom broju kako bi ispratili drugi dan Međunarodnog turističkog karnevala koji se održava pod sloganom “Nek živi ljubav”.

Karneval organizuje Turistička organizacija opštine Budva i NVO “Feštađuni”, a osim dobre zabave usljed povorke kreativnih i raznovrsnih maski, za dobar provod bili su zaslužni i muzički izvođači koji su nastupali na koncertima širom Starog grada, kao i program na Trgu slikara.

Veliku karnevalsku povorku činilo je više od 1.000 učesnika, iz raznih krajeva Evrope, kazao je Ognjen Mušikić iz TO opštine Budva.

“U isto vrijeme organizovani su i koncerti na više lokacija, u kojima uživa veliki broj ljudi, a bogat program očekuje nas i u narednim danima”, naveo je Mušikić.

Poručio je da je karneval dobar uvod u predstojeću turističku sezonu, kao i da isti oživljava grad i vraća mu stari duh i šarm.

Sandi Privanić iz Rijeke bio je jedan od mnogih učesnika velike povorke. On je izrazio veliko zadovoljstvo zbog odlične organizacije događaja, kao i zbog srdačnosti i gostoprimstva.

“Pozvao bih ljude da u što većem broju dolaze na karnevale, jer pozitivne emocije koje pršte sa svih strana i sami karneval se jedino mogu doživjeti uživo”, poručio je Privanić.

Izvrsne utiske sa karnevala i nastupa imao je DJ Buba, koji vjeruje da će i svaki naredni karneval biti još bolji.

“Utisci su sjajni. Budva je, kao što znamo, odlično mjesto za provod, Zadovoljni smo kako je sve proteklo”, kazao je Buba.

Izvor: Mediabiro

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Auto-putem do sada prošlo više od 320 hiljada vozila

Novom dionicom auto-puta, za prvih 18 dana avgusta, prošlo je 209.415 vozila, dok ukupan promet …