Na WhatsApp stiže velika novost: Mnogi će biti oduševljeni

Najnovija beta verzija WhatsAppa otkriva Metine planove o opciji koja će omogućiti istovremeno korištenje jednog računa na nekoliko uređaja.

WhatsApp radi na opciji koja korisnicima dozvoljava korištenje istog računa na više smartfona, tableta, računala i tako dalje. Prema izvješću WaBetaInfoa, novi ekran u izborniku registrira uređaj koji koristite kao ‘suputnika’ skeniranjem koda na glavnom uređaju, premda trenutno ne postoji kod koji bi se skenirao.

Ekran koji je pronađen u prijašnjim beta verzijama prikazuje mogućnost sinkronizacije nedavnih poruka između više uređaja čak i kad su enkriptirane. Taj ekran, usporedno sa ‘prijavom uređaja kao suputnika’ potvrđuje Metine namjere o dodavanju funkcije povezivanju nekoliko uređaja u radnu cjelinu, piše Verge.

Oba izbornika su pronađena u beta verziji za Android što implicira da će opcija podržavati dopisivanje na sekundarnom telefonu ili tabletu. Trenutno nije jasno hoće li značajka biti dostupna i na iOS-u, premda se pretpostavlja da će s vremenom stići i na Appleove uređaje.

WhatsApp trenutno podržava korištenje jednog računa na više uređaja pod uvjetom da je jedan od njih računalo. Značajka se zove Linked Devices i dostupna je na Androidu i iOS-u, prenosi tportal.

Provjerite slična mjesta

Vuković: Uredićemo dvorišta svih škola i vrtića i kupiti minibuseve za prevoz učenika

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo …