Udarne vijesti

Glavni grad bespovratno podržava biznis ideje: Evo obrazaca za prijavu

Glavni grad je juče objavio novi Konkurs za podršku biznis idejama na području gradskih naselja Stara varoš i Drač. Vođeni odgiskustvom sa prethodnih ciklusa želimo da podstaknemo ekonomski razvoj i proizvodnju, posebno razvoj zanatske, ugostiteljske i trgovinske djelatnosti i razvoj turizma, kao i da podstaknemo valorizaciju kulturnih potencijala i afirmišemo tradiciju i kulturne posebnosti ovog dijela Podgorice.

Za ove namjene planirana su bespovratna sredstva u iznosu 20.000 eura, a jedno lice može konkurisati sa najviše dva biznis plana, od kojih može biti podržan samo jedan biznis plan u maksimalnom iznosu do 2.000,00 eura.

Ovakav vid finansijske podrške odličan je podstrek za pokretanje biznisa kojim će ove dvije lokacije imati nove kreativne punktove na kojima će se ljudi okupljati i uživati u radu nekih pomalo zaboravljenih zanatskih djelatnosti, po kojima je ovaj kraj bio prepoznatljiv. Cijeneći važnost kulturno-istorijskog  potencijala ovog dijela grada za Podgoricu u cjelini nastavićemo sa dobrom praksom podržavanja sjajnih ideja naših vrijednih sugrađana.

Dodatne informacije o Konkursu mogu se dobiti na telefon: 020/665-041 i na mail: edina.serhatlic@podgorica.me

Konkurs za podršku biznis idejama na području gradskih naselja Stara Varoš i Drač

Prijava Obrazac 1

Obrazac 2

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Pogledajte predlog za rekonstrukciju Vlade

Građanski pokret URA objavio je predlog za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore. Cijeneći politicki moment …